top of page
Fall Foliage

Manifestatie-coaching

Kom in je eigen flow en creëer een leven op JOUW voorwaarden. 

Ervaar je pure Creatie-kracht & vind vreugde in elk moment. 

Het leven voorziet ons van allerhande verrassingen en hoewel we de uitkomst niet voor elke situatie kunnen voorspellen, kunnen we wel controleren hoe we reageren op bepaalde situaties. In mijn manifestatie-coaching sessies leer je enerzijds bepaalde dingen te 'aanvaarden' en anderzijds hoe je jouw keuzevrijheid kunt gebruiken in elke levenssituatie.
Want die keuze heb je! Altijd, opnieuw en opnieuw.  Via uitgekozen technieken reken je af met uitstelgedrag of angst en durf je terug te dromen. Samen vinden we een perfect actie-plan om stap voor stap die dromen waar te maken. 
De vreugde die ontstaat om je volle potentieel te leven, is fenomenaal!

Bridge Over River

Life coaching sessie

Omarm de uitdagingen van het leven

Heb je het gevoel dat je to-do-lijstje steeds langer wordt omdat je niets kunt doorstrepen? Mijn gespecialiseerde vakkennis begeleidt en inspireert je om meer van je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op en neem je leven weer in eigen handen met mijn coaching hulpmiddelen en begeleiding.

Bloom

Spreek en Inspireer!

Spreektechnieken, alle tips en tricks uit 1ste hand om te spreken met impact zodat je gehoord wordt.

De kracht van het woord ervaren, is de favoriet van veel van mijn klanten, want goede communicatie, 'durven spreken' is vaak de sleutel tot een gelukkiger en vreugdevol leven. Bovendien geeft communicatievaardigheid zelfvertrouwen! Mijn taak is om jou de hulpmiddelen en technieken mee te geven om in alle omstandigheden helder te communiceren. Maar dat niet alleen! Ik zorg ervoor dat je mensen gaat inspireren, met wie je bent, met je boodschap. Op maat gemaakt werk ik aan je einddoel. Of het nu een TEDtalk, een presentatie, een performance of gewoon durven praten in groep is, alles kan je leren! Na een retreat, groepstraining of individuele sessies zal je merken dat je spreekvaardigheid optimaal is en dat je er staat!
Jouw boodschap is zoveel waard, stuur het de wereld in en inspireer! 
Bel nu om een sessie te boeken.

Coaching: Diensten
bottom of page